Scoren met je website

Scoren met je website. Natuurlijk wil iedereen dat.
Wat is er mooier dan veel bezoekers trekken naar jouw website of jouw product. De Leeuw Tekstbureau is al jaren gespecialiseerd in het schrijven van mooie makkelijk leesbare teksten. Voorbeelden vind je bijvoorbeeld op de website www.circusweb.nl waar bezoekers worden  geinformeerd over alles wat te maken heeft met het aspect circus.

Schrijven kun je leren

Naast het schrijven van teksten geven we de kennis ook door in speciale trainingen onder de naam Schrijven kun je leren. zie www.schrijvenkunjeleren.nl In de loop der jaren hebben we heel wat mensen enthousiast kunnen maken voor het schrijversvak.

Scoor hoger in google

Een kwestie van het aanleren van een goede structuur waardoor jouw tekst aantrekkelijk wordt. Hoe aantrekkelijker je teksten, hoe leuker het voor je bezoekers wordt om je website te bezoeken. Uiteindelijk hoor je daarbij ook hoog te scoren in google.
Wil je zelf kijken hoe goed je gevonden wordt, dan kun je het beste via een computer van iemand anders googlen naar jouw vakgebied. Hoe hoog sta je daar in de computer van een ander.  Word jij wel goed gevonden? Waarom in die computer van een ander? Omdat google jouw gedrag onthoudt. Zoek je iets over het onderwerp waar jij al over publiceert, dan zal google direct verwijzen naar jouw eigen site. Je wordt dus op het verkeerde been gezet. Daar is iets aan te doen.

Zoeken op je eigen computer

Je kunt ook op je eigen computer controleren of je goed gevonden wordt, zonder dat google je eigen zoekgedrag compenseert. Je kunt namelijk incognito het web bezoeken, waarbij niets wordt geregistreerd van je gedrag. Je bent dus anoniem op internet. Hoe doe je dat?
Open je browser. Kijk helemaal rechts bovenin je scherm en daar zie je in de hoek drie puntjes boven elkaar, op de afbeelding hier beneden zie je hoe het er uit ziet, precies onder het pijltje.

rechts boven in je computer zit de knop voor het incognitovenster
Zo ga je naar het incognitovenster

 

Als je op deze regel klikt kom je terecht in het incognitovenster.
Nieuw Incognitovenster, klik hierop of onthoudt de shortcode control shift N.

Via het incognitovenster krijg je een betere indruk van de score van je eigen website. Dat valt tegen he… helemaal niet op de eerste drie plekken. Dan is het tijd om je score in google te verbeteren. Dat kan met een betere SEO.

Wat is SEO

SEO is een afkorting van Search Engine Optimalization. Dat houdt in, dat als je met SEO werkt dat je de woorden zo kiest dat je een optimaal resultaat behaalt voor de zoekmachines van Google of van andere zoekmachines zoals

De term SEO staat voor “Search Engine Optimization” in gewoon Nederlands “Zoekmachine optimalisatie”.SEO is een verzameling van technieken. Deze technieken zijn gericht op het optimaliseren en verbeteren van je website of webshop voor de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google, Yahoo, Bing, Ask, Trovit en nog vele andere zoekmachines.

Afwisseling
De juiste woorden te vinden om jouw website aan te prijzen is een hele uitdaging, een nieuwe manier van denken. Belangrijk is dat je niet constant dezelfde woorden gebruikt, maar dat je afwisselt, bijvoorbeeld door synoniemen te gebruiken. Via google vind je voor de woorden die je nodig hebt vaak synoniemenlijsten. Die helpen je wel om je tekst zoveel mogelijk te variëren. Mensen kunnen via verschillende woorden hetzelfde resultaat proberen te vinden, vandaar die variatie, die moet je niet uit het oog verliezen.

Wil jij iets verkopen via internet, of aandacht vragen voor je hobby via jouw website, dan heb je veel know how nodig over jouw product. En voor de vermarkting van je product. Soms bereik je meer door dingen uit handen te geven waarin je minder goed bent. Je kunt als je succesvol wilt zijn niet altijd alles zelf doen. Je moet doen waar je goed in bent en dingen waar je niet goed in bent, kun je beter over laten aan ander. Zo kun je je zelf beter focussen op jouw core business.

SEO specialisten
Ja inderdaad, zoekmachine specialist is echt een specialisme. Vaak zijn het jonge vlotte internetspecialisten die de hele dag niets anders doen. Waar jij heel lang mee kunt worstelen, dat is door die mensen in een vrij korte tijd gerealiseerd. Jij wilt beter gevonden worden, hoog scoren in google, waarom zou je dit dan niet aan vakmensen overlaten.
Neem nu bijvoorbeeld Jasper Gunsing die al voor heel veel grote en kleinere bedrijven hele mooie resultaten heeft behaald. Een bedrijf dat van wanten weet met zijn bedrijf Linkbuilding Masters. Hij houdt de snelle ontwikkelingen bij van zoekmachines, want wat jij vandaag hebt uitgevonden, is de volgende dag al weer achterhaald. Linkbuilding Masters neemt je veel zorgen uit handen.

Social Media gebruiken
Er zijn nog steeds mensen die niet weten wat de kracht is van het gebruiken van gratis social media zoals facebook, twitter, linkedin, instagram enz. Ook een zich snel ontwikkelend fenomeen op internet. Een kwestie van mooie netwerken opbouwen, aandacht vragen maar soms ook aandacht geven aan de mensen die je volgen. Ben je een beginner op dit gebied, dan is het volgende e-book wellicht een aanrader.

B2B Social Media Case Studies

Dit exclusieve e-book met 101 B2B Social Media Case Studies helpt je daarbij. Deze unieke uitgave bevat aansprekende voorbeelden uit verschillende branches, zowel uit binnen- als buitenland. Je leert waarom B2B bedrijven Social Media gebruiken, welke resultaten ze hebben bereikt en wat hun aanpak is geweest. Je krijgt dus niet alleen inzicht in de succesfactoren en kansen voor jouw organisatie – maar ook een waardevol instrument om collega’s en leidinggevenden te overtuigen en te inspireren.

Klik hier om het boekje te bestellen voor 19,50 euro. 

 

Auteur: admin

De Leeuw Tekstbureau, voor bijzondere opdrachten ondersteund met social media