Mooie opdracht voor ons tekstbureau

Mooie opdracht voor ons tekstbureau

foxvakantiesDe Leeuw Tekstbureau heeft een mooie opdracht gekregen. Voor de bekende reisorganisatie FOX gaan we met onze schrijverscluster zo’n 240 teksten schrijven, redigeren en herschrijven.

Het is de bedoeling dat er drie nieuwe reisgidsen gaan uitkomen. Voor groepsreizen, georganiseerde reizen en familiereizen, voor individuele rondreizen, familiereizen en strandvakanties en voor single reizen, actieve reizen voor singles en alleenreizenden.

Reisspecialist

 

FOX Vakanties is dé reisspecialist met een uitgebreid aanbod aan verre bestemmingen. Reizen met FOX Vakanties staat voor ‘comfortabel avontuur’; comfortabele reizen met een avontuurlijk karakter. Wij bieden gevarieerde programma’s, u vliegt met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen en wordt begeleid door gekwalificeerde Nederlandssprekende reisleiding tijdens onze groepsreizen. Uw vakantie is tot in de puntjes verzorgd!

De reizen voor 2015 staan nu al online, maar komen dankzij ons ook snel in een gedrukte versie. Kijk en geniet alvast van de mooiste en meest luxieuze reizen. Heeft u voor ons ook een haastklus, wij staan voor u klaar.

Auteur: admin

De Leeuw Tekstbureau, voor bijzondere opdrachten ondersteund met social media