Scoren met je website

Scoren met je website. Natuurlijk wil iedereen dat.
Wat is er mooier dan veel bezoekers trekken naar jouw website of jouw product. De Leeuw Tekstbureau is al jaren gespecialiseerd in het schrijven van mooie makkelijk leesbare teksten. Voorbeelden vind je bijvoorbeeld op de website www.circusweb.nl waar bezoekers worden  geinformeerd over alles wat te maken heeft met het aspect circus.

Schrijven kun je leren

Naast het schrijven van teksten geven we de kennis ook door in speciale trainingen onder de naam Schrijven kun je leren. zie www.schrijvenkunjeleren.nl In de loop der jaren hebben we heel wat mensen enthousiast kunnen maken voor het schrijversvak.

Scoor hoger in google

Een kwestie van het aanleren van een goede structuur waardoor jouw tekst aantrekkelijk wordt. Hoe aantrekkelijker je teksten, hoe leuker het voor je bezoekers wordt om je website te bezoeken. Uiteindelijk hoor je daarbij ook hoog te scoren in google.
Wil je zelf kijken hoe goed je gevonden wordt, dan kun je het beste via een computer van iemand anders googlen naar jouw vakgebied. Hoe hoog sta je daar in de computer van een ander.  Word jij wel goed gevonden? Waarom in die computer van een ander? Omdat google jouw gedrag onthoudt. Zoek je iets over het onderwerp waar jij al over publiceert, dan zal google direct verwijzen naar jouw eigen site. Je wordt dus op het verkeerde been gezet. Daar is iets aan te doen.

Zoeken op je eigen computer

Je kunt ook op je eigen computer controleren of je goed gevonden wordt, zonder dat google je eigen zoekgedrag compenseert. Je kunt namelijk incognito het web bezoeken, waarbij niets wordt geregistreerd van je gedrag. Je bent dus anoniem op internet. Hoe doe je dat?
Open je browser. Kijk helemaal rechts bovenin je scherm en daar zie je in de hoek drie puntjes boven elkaar, op de afbeelding hier beneden zie je hoe het er uit ziet, precies onder het pijltje.

rechts boven in je computer zit de knop voor het incognitovenster
Zo ga je naar het incognitovenster

 

Als je op deze regel klikt kom je terecht in het incognitovenster.
Nieuw Incognitovenster, klik hierop of onthoudt de shortcode control shift N.

Via het incognitovenster krijg je een betere indruk van de score van je eigen website. Dat valt tegen he… helemaal niet op de eerste drie plekken. Dan is het tijd om je score in google te verbeteren. Dat kan met een betere SEO.

Wat is SEO

SEO is een afkorting van Search Engine Optimalization. Dat houdt in, dat als je met SEO werkt dat je de woorden zo kiest dat je een optimaal resultaat behaalt voor de zoekmachines van Google of van andere zoekmachines zoals

De term SEO staat voor “Search Engine Optimization” in gewoon Nederlands “Zoekmachine optimalisatie”.SEO is een verzameling van technieken. Deze technieken zijn gericht op het optimaliseren en verbeteren van je website of webshop voor de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google, Yahoo, Bing, Ask, Trovit en nog vele andere zoekmachines.

Afwisseling
De juiste woorden te vinden om jouw website aan te prijzen is een hele uitdaging, een nieuwe manier van denken. Belangrijk is dat je niet constant dezelfde woorden gebruikt, maar dat je afwisselt, bijvoorbeeld door synoniemen te gebruiken. Via google vind je voor de woorden die je nodig hebt vaak synoniemenlijsten. Die helpen je wel om je tekst zoveel mogelijk te variëren. Mensen kunnen via verschillende woorden hetzelfde resultaat proberen te vinden, vandaar die variatie, die moet je niet uit het oog verliezen.

Wil jij iets verkopen via internet, of aandacht vragen voor je hobby via jouw website, dan heb je veel know how nodig over jouw product. En voor de vermarkting van je product. Soms bereik je meer door dingen uit handen te geven waarin je minder goed bent. Je kunt als je succesvol wilt zijn niet altijd alles zelf doen. Je moet doen waar je goed in bent en dingen waar je niet goed in bent, kun je beter over laten aan ander. Zo kun je je zelf beter focussen op jouw core business.

SEO specialisten
Ja inderdaad, zoekmachine specialist is echt een specialisme. Vaak zijn het jonge vlotte internetspecialisten die de hele dag niets anders doen. Waar jij heel lang mee kunt worstelen, dat is door die mensen in een vrij korte tijd gerealiseerd. Jij wilt beter gevonden worden, hoog scoren in google, waarom zou je dit dan niet aan vakmensen overlaten.
Neem nu bijvoorbeeld Jasper Gunsing die al voor heel veel grote en kleinere bedrijven hele mooie resultaten heeft behaald. Een bedrijf dat van wanten weet met zijn bedrijf Linkbuilding Masters. Hij houdt de snelle ontwikkelingen bij van zoekmachines, want wat jij vandaag hebt uitgevonden, is de volgende dag al weer achterhaald. Linkbuilding Masters neemt je veel zorgen uit handen.

Social Media gebruiken
Er zijn nog steeds mensen die niet weten wat de kracht is van het gebruiken van gratis social media zoals facebook, twitter, linkedin, instagram enz. Ook een zich snel ontwikkelend fenomeen op internet. Een kwestie van mooie netwerken opbouwen, aandacht vragen maar soms ook aandacht geven aan de mensen die je volgen. Ben je een beginner op dit gebied, dan is het volgende e-book wellicht een aanrader.

B2B Social Media Case Studies

Dit exclusieve e-book met 101 B2B Social Media Case Studies helpt je daarbij. Deze unieke uitgave bevat aansprekende voorbeelden uit verschillende branches, zowel uit binnen- als buitenland. Je leert waarom B2B bedrijven Social Media gebruiken, welke resultaten ze hebben bereikt en wat hun aanpak is geweest. Je krijgt dus niet alleen inzicht in de succesfactoren en kansen voor jouw organisatie – maar ook een waardevol instrument om collega’s en leidinggevenden te overtuigen en te inspireren.

Klik hier om het boekje te bestellen voor 19,50 euro. 

 

Ondersteuning Kerst-Wintercircus Zoetermeer

KATWIJK –  De Leeuw Tekstbureau ondersteunt deze weken het Kerst-Wintercircus Zoetermeer met het verkrijgen van free-publicity en het maken van een leuk persbericht. Ook wordt dit circus via social media en online kranten gepromoot. De Leeuw Tekstbureau is al 14 jaar lang actief in het promoten van circussen die kriskras door Nederland rijden. De website van De Leeuw Tekstbureau: Circusweb is daarvan een mooi voorbeeld met als resultaat bijna 1,7 miljoen bezoekers! Zeker rond de kerstperiode vliegen de bezoekcijfers omhoog.
Het Zoetermeerse kerstcircus hoopt bezoekers uit de wijde omgeving te trekken met een leuk programma, waarin zelfs Olaf en Elsa een grote rol gaan spelen. Het circus speelt van 31 december tot en met 8 januari. Meer info op hun website.

Persconferentie succes

Persconferentie succes

gedenktafel RhaniBinnen 4 dagen met een klein team een persconferentie organiseren vanwege een verdrietige situatie. Ondanks het korte tijdsbestek wisten we de aandacht te trekken van de landelijke pers, die met 3 cameraploegen kwam filmen. Vanavond is het volop op het nieuws. We kunnen opgelucht ademhalen en weer verder gaan met plannen mooie nieuwe plannen over hetzelfde onderwerp. Vooraan in het circus een mooie gedenktafel met een foto van Rhani,  kaarsjes en bloemen.

persconferentie de persconferentie

 

 

http://www.kijk.nl/video/SjQvXzcTOcA5

Met spoed een persconferentie

De Leeuw Tekstbureau mocht in de eerste week van november meewerken aan een spoedklus, een last minute verzorging van een persconferentie met de daarmee samenhangende publiciteit. Dit in verband met de plotselinge dood van een circusolifant.

AANKONDIGING PERSCONFERENTIE CIRCUS RENZ BERLIN

Locatie : piste circustent op het Suikerunieterrein in Groningen

Tijd        : woensdag 4 november 2015, van 11:00 tot 12:00 uur, inloop vanaf 10 uur 30.

Onderwerp is de recente dood van circusolifant Rhani, waardoor de emoties bij Circus Renz Berlin hoog zijn opgelopen. Het circus is van mening dat het verlies van het door haar zo geliefde dier waarschijnlijk nooit had plaatsgevonden als de staatssecretaris zorgvuldiger was geweest bij de totstandkoming en berichtgeving rond de uitvoering van het onlangs in werking getreden optreed- en transportverbod voor ‘wilde dieren’ van het circus.

Samen met specialisten uit de opvang, een gedragsdeskundige voor olifanten en een dierenarts gespecialiseerd in bijzondere diersoorten zal Circus Renz Berlin pleiten voor een goede regeling voor de nog in Nederland bij het circus levende olifanten om verder onnodig dierenleed te voorkomen.

Dit om de dood van Rhani op een waardige manier betekenis te geven.

Leuke opdracht over mondzorg

Kwaliteitsgroep Voorschoten Leiden

De Mondhygiënisten Kwaliteitsgroep Voorschoten Leiden organiseerde in Corpus een minicongres voor hun verwijzers, tandartsen uit de brede regio. De Leeuw Teksbureau kreeg de opdracht een verslag te maken van de lezingen en de avond. Deze wel heel bijzondere foto werd gemaakt door Sander van der Wel van gevoelsfotografie.nl Normaal gesproken is het namelijk niet toegestaan om te fotograferen in Corpus. Een toepasselijke setting in de mond van Corpus. Het persbericht voor de gewone lezer is gepubliceerd in de Dichtbij edities in de vestigingsplaats van alle praktijken. Er is een zakelijker artikel gepubliceerd in de vakbladen.

Promotie van je bedrijf

Promotie van je bedrijf

Gera de Leeuw is de laatste 12 jaar gespecialiseerd in de promotie van rondreizende circussen. Dat is een speciaal en uitdagend vak, iedere week andere bladen, nieuwe contacten, veranderende persberichten, aangepast programma, werken met social media, up to date houden van een website, er komt nogal wat bij kijken. De Leeuw Tekstbureau biedt dit aan in de vorm van een abonnement. Regel het nu. Ook voor bedrijven met een totaal ander karakter die wel een goede promotie kunnen gebruiken via social media of website. Vanaf 20 euro per week. 

Wie schrijft die blijft

Wie schrijft die blijft

verbazingGera de Leeuw kwam als vrijwilliger in aanraking met  mensen die aan dementie of Alzheimer leden. Vaak mensen op gesloten afdelingen die geen idee meer hadden wie ze waren en wie hun familie was, heel verwarrend. Enkele verpleegkundigen begonnen daarom liefdevol met een plakboek, waarin allerlei wetenswaardigheden stonden beschreven over de persoon. Dat hielp andere verpleegkundigen ook in de gesprekken met de client.  Een verpleegkundige moet hierbij altijd afgaan op verhalen van anderen, een deel is soms gegist. Dat kan beter!
Stel zelf jouw herinneringenboek samen op het moment dat je zelf nog kunt herinneren wie je bent. Een boekje om jezelf in de toekomst door verwarde tijden te helpen, maar ook een boekje voor de nabestaanden, zodat mensen ook over 20, 30 jaar nog weten wie je was. Wie schrijft, die blijft in herinnering dus. Maak samen met Gera de Leeuw een boekje met verhalen, foto’s, leuke anekdotes, een portret van je familie, maar vooral van jezelf. We gaan zo’n boekje ook uitgeven, drukken on demand en dat kan al vanaf  1 boekje of meerdere exemplaren, in samenwerking met SAAM Uitgeverij.
Vraag hier naar informatie. 

Hoe Piet kleur kreeg is uit!

cover pietenboekHoe Piet kleur kreeg is uit! Een leuk kinderboekje met gezellige plaatjes die aansluiten op de belevenis van kinderen. De Leeuw Tekstbureau is trots op de eerste uitgave die door SAAM Uitgeverij tot stand is gebracht.  De Leeuw Tekstbureau zorgt voor de juiste social media voor dit leuke boekje. Maak van het grotemensenprobleem rond het Sinterklaasfeest weer een kinderfeest! Hoe? Bestel het boekje voor € 12,95. 

Mooie opdracht voor ons tekstbureau

Mooie opdracht voor ons tekstbureau

foxvakantiesDe Leeuw Tekstbureau heeft een mooie opdracht gekregen. Voor de bekende reisorganisatie FOX gaan we met onze schrijverscluster zo’n 240 teksten schrijven, redigeren en herschrijven. Het is de bedoeling dat er drie nieuwe reisgidsen gaan uitkomen. Voor groepsreizen, georganiseerde reizen en familiereizen, voor individuele rondreizen, familiereizen en strandvakanties en voor single reizen, actieve reizen voor singles en alleenreizenden.

Reisspecialist

 

FOX Vakanties is dé reisspecialist met een uitgebreid aanbod aan verre bestemmingen. Reizen met FOX Vakanties staat voor ‘comfortabel avontuur’; comfortabele reizen met een avontuurlijk karakter. Wij bieden gevarieerde programma’s, u vliegt met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen en wordt begeleid door gekwalificeerde Nederlandssprekende reisleiding tijdens onze groepsreizen. Uw vakantie is tot in de puntjes verzorgd!

De reizen voor 2015 staan nu al online, maar komen dankzij ons ook snel in een gedrukte versie. Kijk en geniet alvast van de mooiste en meest luxieuze reizen. Heeft u voor ons ook een haastklus, wij staan voor u klaar.

Uw tekstbureau voor aparte opdrachten

Uw tekstbureau voor aparte opdrachten. Gera de Leeuw begon 12,5 jaar geleden vanuit de wao met een eigen bedrijf. En nu heeft zij de leukste opdrachten.
Gefeliciteerd, u heeft de website van De Leeuw Tekstbureau gevonden.

newerken GeraGera de Leeuw is een vindingrijke dame, die zich wist op te werken van de WAO en een uitzichtloze kans op een baan, tot een vrouw die tot over haar oren in het leuke werk zit. Kom daar tegenwoordig nog maar eens om.

Op 49-jarige leeftijd zag zij geen andere kans op werk dan voor haarzelf te beginnen en sindsdien heeft zij een heel leuk leven. Webredacteur van een populaire circussite, pr vrouw van het leukste circus van Nederland, redacteur bij de snelst groeiende uitgeverij van Nederland op het gebied van zorg en onderwijs, een eigen evenementenbedrijf met vooral werk in de zomerperiode, en een eigen tekstbureau die zich vooral in de winterperiode concentreert op het lesgeven van mensen die graag de kunst van het persberichten schrijven onder de knie willen krijgen. Daarnaast werkt zij als vrijwilliger met Alzheimerpatiënten.  Kijkt u verder op deze website of er iets van uw gading bij zit.

logoleeuwtjegroen

Gera de Leeuw
De Leeuw Tekstbureau
J. th de Visserstraat 116
2221AZ Katwijk

gera@deleeuwtekstbureau.nl